
İl dışından gelen öğretmenler mesleki çalışmalarında hangi okullarda tamamlayacak?
Milli Eğitim Bakanlığı 2025 yılı yaz dönemi mezleke çalışmalarını beklenen aksine yüz yüze olacak şekilde planladı.
Bahsi geçen planlamanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin il dışında da mesleki çalışmalarını yürütebilmeleri için imkan tanındı.
Söz konusu il dışı mesleki çalışma işlemleri için öğretmenlerin önce kendi okullarına ardından da mesleki çalışmalarını yapacakları İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine dilekçe vermeleri istendi. Ilgili dilekçelerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine e-posta yolu ile ulaştıran öğretmenlerin mesleki çalışmaları gerçekleştirecekleri okullar ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından belirlendi.
İl Dışından Gelen Öğretmenlerin Mesleki Çalışnalarını Gerçekleştirecrkleri Okullar Belli Oldu
İlçe Milli Eğitim müdürlükleri tarafından söz konusu il dışından gelen öğretmenlerin mesleki çalışmalarını yürütebilecekleri okullar sınırlı tutulmuş olup bahsi geçen okulların merkezi konumda bulunan okullar arasından seçilmesine özen gösterildi.
Hfhgdgdgdg
Bu seminerlerin keşke bir faydası olsaydı.
İstanbul’dan gelerek Niğde’nin Ulukışla İlçe Mili Eğitim Müdürlüğüne seminer çalışması için başvurdum,İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR Branşına uygun istediğim okulda çalışmamı yapabileceğimiz iznini ve yetkisini verdi Ben de evimizin karşısındaki okulda seminer çalışmama başladım,Yayla havasında güzel bir okulda bölüm bir imkanı sağlayan bütün yetkililere Ulukışla İlce Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR’a Teşekkür ederim.